sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Beauty. Benefit. Delight!

Kun puhtaan ravinnon kanssa alkaa asiat olemaan kunnossa, on aika siirtyä luonnonmukaisen elämän hifistelyssä nextille levelille, eli muun muassa kauneuden hoitoon. Olen nyt kesän ja syksyn mittaa ruvennut jättämään meikkien sekä teollisten kasvojen- ja hiustenhoitoaineiden käyttöä vähemälle, sillä ne sisältävät vaikka mitä iholle, keholle ja hiuksille haitallisia aineita. Meikkejä en käytä enää oikeastaan arkena ikinä, mutta tosin välillä on kiva laittautua enemmän. Sainkin onnekseni kokeiluun Dizao Organicsin ihania luomu meikkejä, joiden ainesosat ovat siis 100% täysin luonnolliset. Vähintään 90% meikkeihin käytetyistä raaka-aineista ovat myös luomuja. Meikkien valmistuksessa ei  siis ole käytetty parabeeneja, silikonia, synteettisiä hajusteita, toksiineja, keinotekoisia väriaineita tai mitään muitakaan myrkkyjä. Näitä meikkejä voisi siis jopa syödä! Kuulostaako hyvältä? Sanompa vaan, että näyttää ja tuntuu vielä paremmalta, kuin kuulostaa. 
Kokeiltavakseni sain ripsivärin sekä värillisen huulibalsamin että ihan pelkän huulibalsamin. Värillisistä balsamia löytyi vaikka minkä värisenä, joten siitä pitäisi ainakin löytyä jokaiselle mieluinen väri. Mulla oli värinä light coral ja rasvana väri näytti hieman oranssin sävyyn taittuvalta. Onneksi huulissa väri oli neutraalimpi ja todella ihanan sävyinen. Väri pysyi jopa yllättävän pitkään, joten balsamia ei täytynyt olla kokoajan lisäämässä. Huulista tuli myös todella pehmeän tuntuiset. Kun noita kahta kuvaa vertailee, huomaa selvästi, että huulet näyttävät jälkeen kuvassa pehmeämmiltä sekä täyteläisemmiltä, kuin ennen kuvassa.

Värittömään huulibalsamiin, eli "huulikiiltoon" tykästyin myös. Ominaisuudet olivat samat, kuin värillisessä balsamissa, mutta tästähän ei luonnolisesti jäänyt mitään väriä huuliin. Tämä kyllä teki huulista pehmeyden ja täyteläisyyden lisäksi kiiltävät. Eli jos ei väriä huuliinsa kaipaa niin tätä voin suositella. Näistä mulla oli kokeilussa Strawberry Ice Cream ja se lisäksi tuoksui tosi hyvältä!Vaikka mulla on ripsenpidennykset (joista luopumista oon tosin harkinnut, sillä liima sisältää myös paljon myrkkyjä..), niin ne ovat tällä hetkellä jo huoltoa vailla, joten päätin kokeilla ripsiväriä ripsiini. Lopputuloksesta tuli kyllä tosi ihana! Rpisiin tuli kivasti lisää tuuheutta ja pituutta. Ripsivärin saa pestyä pois ihan pelkällä vedellä, joten meikinpoistoaineiden käyttökin tulee olemaan historiaa! En mä tosin ole meikinpoistoainetta omistanut sitten toukokuun.. :DJos kiinnostuit, niin tuotteita pääset ihastelemaan tästä. Näitä on myynnissä Suomessa tällä hetkellä ainakin Kampin ja Lippulaivan Punnitse & Säästä -myymälöissä. Haluan kuitenkin antaa teille lukijoillekin mahdollisuuden päästä testaamaan näitä ihanuuksia, joten laitetaampa arvonta pystyyn! Osallistumalla arvontaan voit voittaa itsellesi haluamasi värillisen tai värittömän huulibalsamin sekä ripsivärin Dizaon ihanasta valikoimasta. Osallistumiseen ei paljoa vaadita, sinun täytyy vain kommentoida tähän postaukseen, että mitä meikkiä ilman et pystyisi elämään. Aikaa osallistua arvontaan on ensi perjantaihin, eli 19.9 asti! Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommenttiin, jotta saan sinuun yhteyttä voiton mahdollisesti sattuessa kohdallesi. 

Lisäksi vielä toinekin tarjous teille lukijoille! Nimittäin saatte syyskuun loppuun asti Dizaon tuotteista 10% alennuksen Lippulaivan Punnitse & Säästä -myymälästä koodilla dizaoluomu. Kannataa ehdottomasti käydä hyödyntämässä tämä tarjous!

Mahtavaahan näissä meikeissä on myös se, että koska ainesosat ovat täysin luonnolliset, voit näitä käyttäessäsi hyvillä mielillä sanoa olevasi luonnon kaunis ihan sanan oikeassa merkityksessä ;). Ihanaa sunnuntaita, kerätkääpä taas voimia ensiviikon koitoksia varten! 

love, Maiju

27 kommenttia:

 1. En pystyisi elämään ilman ripsiväriä :D
  emilia.perttula@gmail.com :)

  VastaaPoista
 2. Uu noi pitää käydä tsekkaa!!! En vois elää ilman huulirasvaa ja kulmageeliä :D sähköposti: lutunen@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. En kyllä pärjäis ilman kulmageeliä (;
  susanna.siiskonen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. eerika.makipaa@gmail.com
  Ihana maiju ja varsinki toi ripsari kuulostaa kivalta! :-) ❤️

  VastaaPoista
 5. En pystyisi elämään ilman värillistä huulivoidetta! emiliaylitapio@gmail.com

  VastaaPoista
 6. totta puhuen pystyisin hyvin elämään ilman meikkiä, mutta ehkä ripsiväriä jäisin eniten kaipaamaan :)
  sara.simovaara@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa hyvältä, ja näyttää myös! ;) Ite vetelen aika usein ilman meikkiä, mutta jos joku pitäis valita, niin peitevoide on ehkä sellanen meikki, mitä ilman en pystyis olemaan! :)

  VastaaPoista
 8. Kulmageeli, ehdottomasti!
  mirka.lilja@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Huulipunaa tulis kyllä eniten ikävä, MACin Hot Tahiti ikisuosikki =)

  VastaaPoista
 10. Kulmakynä, en nimittäin ole siunattu kunnollisilla kulmilla omasta takaa .. 😉 Josefiina.kymalainen@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 11. Vau, noi vaikuttaa tosi ihanilta ! Ei mulla mitään hengenahdistusta tuu, jos ei ollenkaan meikkiä oo, mutta valitaan nyt se ripsiväri :)

  sissi.suikkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Heti tän postauksen luettuani menin kaivoin kosmetiikkakorini esiin ja tyhjensin sieltä kertaheitolla yli puolet pois ! Ihana postaus ! Oot myös tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on vaaleanruskeat hiukset, joten omistan tosi epäonnekkaana ihan vaaleat ripset. Tän takia ripsari on kyllä ihan jokapäiväinen pelastaja, jota ilman on vaikea olla :)

  nella.rantala@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. en pärjää ilman bb-voidetta. ostin jo punnitse ja säästä liikkeestä värillisen coral-huulikiillon, ihana!
  heikkinen.mira@gmail.com

  VastaaPoista
 15. voitko kertoa sen sun igssä olleen kakun reseptin tänne blogiinkin ? :)

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti ripsiväri, sillä saa jo paljon ilmettä kasvoille :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Ripsiväriä ehottomasti en pystyis olemaan =) ja kun myös itse olen luopumassa kaikista teollisista myrkyistä niin olisi mahtavaa kokeilla tätä ripsaria, varsinkin kun pohjoisessa asustelen eikä ole mahdollista helsingistä lähtä osteleen =)

  hennavataja@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ripsiväri on se tärkein :)
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Ilman meikkiä tulee liikuttua paljonkin, mutta kieltämättä ilman kulmakynää olo on aika kontrastiton :D
  jonna.pusa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Epätasaisen ihonvärin vuoksi on pakko sanoa, että meikkivoide on ehdoton!
  wonderwhy(at)netti.fi

  VastaaPoista
 21. Olen huulirasva-addikti, joten pakko sanoa se.
  (Kai huulirasva kelpuutetaan meikiksi :D)
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 22. en vois elää ilman huulirasvaa! ja norp_pa@live.com

  VastaaPoista
 23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. Mä en pärjäis ilman mitään huulipunaa/kiiltoa :D
  essilaukkarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 25. en oo varma et ootko tehny postausta siitä aikasemmin, mutta miten paljon liikut vaikkapa viikon aikana? ja et käytkö esim vaan salilla vai harrastatko jotain muuta sen ohella? :)

  VastaaPoista
 26. En pystyis olee ilman kulmakynää:) pinja.puhakka@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Ehdottomasti huulivoide Jos se nyt meikiksi lasketaan ☺️ markkis98@hotmail.com

  VastaaPoista