keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kysyttävää?

Nyt olisi taas hyvä aika pistää ilmoille kysymyspostaus, viime kerrasta kun onkin kulunut jo reilusti yli puoli vuotta. Jos jokin asia on siis jäänyt mietityttämään, mutta vielä ei ole kerennyt tai viitsinyt sitä kysyä, niin nyt olisi loistava aika esittää kysymykset! Kysymyksiä voi laittaa tämän postauksen kommentteihin aina ensi viikon keskiviikkoon asti, josta mä sitten poimin (asiallisia) kysymyksiä, joihin vastaan parhaan taitoni mukaan. 


Nyt vaan kommenttiboksi tulille, sanavalta on teillä!

love, Maiju

19 kommenttia:

 1. Venytteletkö vieläkin paljon, vai miten olet vieläkin noin notkea?

  VastaaPoista
 2. miten sun nykyinen ruokavalio eroaa siitä kun harrastit vielä voimistelua? Oliko sulla sillon jotain lajin säätämiä rajoitteita syömisen suhteen?

  VastaaPoista
 3. Miten sun mielestä löytää sopivan tasapainon elämään ruuan ja liikunnan suhteen? Toivottavasti ymmärsit mitä hain takaa :D

  VastaaPoista
 4. miksi aloit vegaaniksi? missä joukkueessa olet voimistellut? mikä on paras asia mikä sinulle on tapahtunut elämäsi aikana? jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa mikä se olisi? ;))

  VastaaPoista
 5. miten puhtaassa ruokavaliossa pääsee alkuun? Eli mistä kannattaa alottaa ja millä pienillä muutoksilla pääsee alkuun? :)

  VastaaPoista
 6. Mikset syö liharuokaa tai esim pastaa?

  VastaaPoista
 7. mitä saa sinut syttymään miehessä?

  VastaaPoista
 8. Onko sinulla mopo/skootteri tai mauto? Jos on käytätkö paljon sitä vai liikutko enemmin pyörällä/kävellen/julkisilla? Lempi kouluaine? Vaatekaappisi tärkeimmät vaatteet? Harrastatko jotain? Käytkö salilla tai edes haluaistko käydä? Tykkäätko mistään ns. Merkkivaatteista? Pidätkö sisustamisesta? Onko sinulla säilynyt jotain ystäviä jotka olet tuntenut jo tosi pitkään ja ovat vieläkin sinulle tosi läheisiä? Voisitko tehdä huoneestasi postauksen? lempi blogisi? Käytätkö meikkiä?

  VastaaPoista
 9. Miten tavotteellisesti harrastat tanssia? Mitkä on sun lempitanssilajit? Muistelen, että oot sanonut tanssivasi Footlightilla - Mikä siellä on parasta ja suosittelisitko sitä?

  Olisi mahtavaa, jos vastaisit videolla! Sun blogi on mielettömän inspiroiva :)

  VastaaPoista
 10. Lempiostokset Punnitse & Säästä :stä? Ja olit vissiin ollut töissäkin siellä, mitä teit siellä yms. ?

  VastaaPoista
 11. Harrastatko jotain urheilua ja monta kertaa viikossa?

  VastaaPoista
 12. Lempi aamu-, väli-, ja iltapala? :)

  VastaaPoista
 13. Mitä syöt jos haluat herkutella? ;) herkutteletko usein?

  VastaaPoista
 14. Onko sun ripset ihan vaan irtoripset vai oletko käynyt laittamassa ne jossakin?
  Mistä se "paskatauti" sai alkunsa? ( Luin nimittäin netistä sen johtuvan punkin puremasta, niin mietin johtuiko se sinulla siitä)
  Mitä yleensä teet vapaa-aikanasi?

  VastaaPoista
 15. Milloin rupesit vegaaniksi?

  VastaaPoista
 16. miten sun perhe, ystävät ja lähipiiri tai ylipäätään ihmiset suhtautuu sun erikoisruokavalioon?
  toinen kysymys: millaiset on sun tavanomaisen päivän ruokailurytmi/ateriat? :) millaisia eväitä kuljetat yleensä mukana, entä kouluruokailu?erillinen postaus aiheesta olis huippu!!
  ps. mua itseäni usein kehutaan positiiviseksi ja mun asennetta ihailtavaksi, mutta sä vasta oot hullun inspiroiva! k i i t o s ! :)

  VastaaPoista