lauantai 13. kesäkuuta 2015

onni on jäätelöä aamupalaksi.

Jäätelöä aamupalaksi? Joo, lomalla ollaan selkeästi. Mutta mitä, tätä jäätelöähän voi huoletta syödä aamupalaksi ihan arkenakin, sillä ainoana ainesosana toimii luultavasti joka keittiön vakituiseen kalustoon kuuluva banaani. Monille banaanijäätelö on varmasti ihan tuttu juttu, mutta tulimpahan vaan muistuttamaan, että jos tavalliset (lisäainepommi) jäätelöt alkavat jo pursuta ulos korvista, niin tässä on jäätelö, johon ei hevillä kyllästy. Joka kerta voit tehdä jääteöstä hieman erilaisen käyttämällä eri ainesosia erilaisilla suhteilla ;).Toteutus on erittäin simppeli: 

 Jos sinulla sattuu olemaan kotona mustapilkullisia banaaneja, niin hyvä. Voit hyppätä kohtaan kaksi. Jos ei, niin aloita kohdasta yksi. 

1. Mene kauppaan, osta neljä kappaletta (tai vähän enemmänkin..) mustapilkullisia banaaneja. 
2. Kuori ja pilko banaanit ja laita pakkaseen vähintään seitsemäksi tunniksi, mieluiten yön yli.  
3.Yritä nukkua kärsivällisesti yön yli, mielessäsi seuraavan päivän aamupala (tästä syystä on hyvä olla aina banaaneja pakkasessa). 
4. Herättyäsi blendaa banaanit ja haluamasi tilpehöörit (marjat, muut hedelmät, mausteet, superfoodjauheet..) keskenään, ei liian kauaa, jotta seos ei lämpene, vaan pysyy jäätelömäisenä. 5.Lusikoi jäätelö kuppiin (ja ota kuva tuotoksestasi sosiaaliseen mediaan), nauti ja ole onnellinen.


love, Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti