keskiviikko 2. syyskuuta 2015

TwistBe - The Way It's Supposed To Be.
Sain äitini kanssa kutsun TwistBe:n järjestämään lanseeraustilaisuuteen, joka pidettiin tänään Villa Katayassa. TwistBe on luomuelämäntyyliin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittynyt kauppa- ja kohtaamispaikka netissä. Koska itsekin olen erittäin kiinnostunut hyvinvoinnista niin ulkoisesti kuin sisäisesti, sekä siitä, miten syömäni ravinto on tuotettu, olin tilaisuudesta ja muutenkin tälläisestä brändistä erittäin innoissani! Jes, tälläistä kaivataan. Onkin ihana huomata, kuinka hyvinvoinnin ja luomun tarjoajia ilmestyy enemmän ja enemmän kysynnän kasvaessa. TwistBe tuleekin olemaan Suomen kattavin hyvinvoinnin nettikauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja toimivia kauneuden- ja kodinhoidon tuotteita, kirjallisuutta, luomupalveluntarjoajia sekä luomu- ja lähiruokaa. Lisäksi TwistBe:n blogiin tulee päivittymään tee-se-itse - ja hyvinvointivinkkejä, reseptejä sekä vieraskynäkirjoituksia alan asijantuntijoilta. 

 "Tarjoamme TwistBe:n kautta kuluttajalle sen mitä emme olleet muualta vielä itse löytäneet. Yhden palvelun alta läpinäkyvästi vain todella puhtaita tuotteita eettisesti toimivilta valmistajilta, jotka tunnemme henkilökohtaisesti." Veera Brückler, TwistBe:n toimitusjohtaja.


Luomutuotteet tuppaavat yleensä olemaan kalliita. TwistBe:n tavoitteena on tuoda luomutuotteita kaikkien kuluttajien mieltymyksiin ja kukkaroille sopiviksi

"Haluamme tehdä luomusta normin. Olemme tehneet todella kattavan pohjatyön löytääksemme parhaimmat sekä roimivimmat luomukosmetiikan tuotteet. Luomuelämäntyyliin siirtyminen ei tarkoita kompromisseja tyylin tai kauneuden osalta, päinvastoin huomaat upeita muutoksia kehossasi ja terveydessäsi." Kati Partanen, TwistBe:n markkinointijohtaja

 Mun mielestä olisi erinomaista, jos luomutuotteet yleistyisivät vielä entisestään, eivätkä ne olisi enää ennokkoluuloisesti ihme hifistelyä.  Mua ainakin välillä ihmetyttää, kuinka ihmiset tahtovat luokitella mut luomu- ja erikoistuotteiden ostamisen takia hifistelijäksi, jolle mikään ei riitä. Kyse on terveydestä ja sisäisestä hyvinvoinnista, joita lisäaineet, kemikaalit ja muut päästöt tehotuotetuissa tuotteissa tuhoavat. Sitä päivää odotellessa, jolloin on outoa ostaa ei-luomuja tuotteita. ;)

Amate:n jääteetä sekä Di Frutta:n nektariinijuomia.
GoodioCools kookosmaitojäätelöä oli maisteltavana tilaisuudessa.
TwistBe:n valikoimasta löydät Goodion herkulliset raakasuklaat! 


Tilaisuudessa pääsimme tutustumaan tuotteisiin sekä maistelemaan niin TwistBe:n tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita (Goodion raakasuklaita, amate:n jääteetä, Di Frutta:n nektariinimehua..) kuin muitakin ihania herkkuja. Tuotevalikoimasta tulet löytämään tuotteita mm merkkien Goodio, Amate, Arctic Warriors, Biokia valikoimista sekä muilta luomutuotteita tuottavilta merkeiltä. TwistBe:n  tuottajat ovat tarkkaan valittuja, jotta luotettavuus ja laatu pystyttäisiin takaamaan kuluttajille. 


Vaikka söisikin hyvin ja keskittyen ravinnon laatuun, tulee huomiota kiinittää myös käyttämäänsä kosmetiikkaan. Ihon kautta myrkyt ja kemikaalit imeytyvät kehoon yhtä tehokkaasti, kuin syömästämme ravinnosta. TwistBe:n tuotevalikoimasta kauneudenhoidon puolelta löytyy luonnollisia sekä luomutuotettuja meikkejä, kasvojen- sekä vartalonhoitotuotteita monilta eri merkeiltä. Merkeistä S.W. Basics, Lauren Brooke Cosmetiques ja Innersense ovat TwistBe:n maahantuomia, joita saa nyt ensimmäistä kertaa Euroopan markkinoilta! 

"Luomukosmetiikka ja -ruoka on nyt pinnalla ja sitä myös väärinkäytetään markkinoinnillisesti. Me haluamme olla kuluttajan luottamuksen arvoinen ja pitää tiukasti kiinni kriteereistämme. TwistBe on meille sydämen asia." Susanna Laine, TwistBe:n talousjohtajaTwistBe löytyy aktiivisesti myös muualtakin sosiaalisesta mediasta.

  Käykää tutustumassa TwistBe:n toimintaan yrityksen nettisivuilla tai muissa somekanavissa. Nettisivujen kauppa aloittaa toimintansa syyskuun aikana.  Kokonaisuudessaan: ihana idea, mahtavia tarkkaan valituja tuotteita ja tuottajia, ahkeria naisia, unelmia, parempia vaihtoehtoja kuluttajille, intohimoa hyvinvointiin ja tavoitteita.  Loistava brändi.

 "Puhdasta. Luomua. Rehellistä. Kaunista. The Way It's Supposed To Be. TwistBe."

love, Maiju

2 kommenttia:

  1. Onko se raakaherkkukirja jo arvottu?��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! On arvottu ja voittaja saanut kirjansakin jo :) Mun on pitänyt tästä instagramin puolella ilmoittaa yhden toisen herkullisen arvonnan merkeissä, mutta arvonnan ajankohtaa olen joutunut siirtämään, niin ilmoittaminen unohtui siinä samassa. Pahoittelut!

      Poista